21 Şubat 2024 Çarşamba

Uşak Fatih Mahallesi Muhtar Adayı Volkan YEŞİLDAĞ

 

1989 Doğumlu.Aslen Uşak Ulubey Küçükkayalı nüfusuna

kayıtlıyım .2001 yılından beri Fatih Mahallesinde ikametim.

Muğla Üniversitesi Fen Bilgisi Öğretmenliği mezunuyum.

Yıllarca farklı okullarda ücretli öğretmenlik ve özel ders

tecrübem oldu. Uzun yıllar Yurtiçi ve Yurtdışı online siteler

 üzerinden ürün satışı yapan bir şirketim var.Bazı ürünleri alıp

satıyoruz, bazılarını ise kendimiz dikiyoruz.

Şimdi ise bu bilgi, beceri, tecrübem ve eğitimim  ile 2024 Yerel

seçimlerinde Uşak Fatih Mahallesi Muhtar Adayıyım.

Vizyon projelerim ile gençlerimizin eğitimine destek olacak

 ve onlara yol göstereceğiz.

Mahallemizdeki bazı ailelerin gelir düzeyini arttıracağız

Mahallemizdeki esnafların ürün ve hizmetlerini tanıtacağız.

ÜCRETSİZ E-Devlet Çıktısı

Kazımkarabekir Caddesi Milli Egemenlik Okulu’nun karşısındaki işyerimizde mahalle sakinleri için Vatandaş bilgisayarımızda E-devlet işlemlerinizi yapabilir, tarayıcılı, fotokopili yazıcımızdan ÜCRETSİZ Resmi belgelerinizin çıktısını alabilirsiniz ve çoğaltabilirsiniz.

Muhtarlık görevini devralırsak hem işyerimizde hem de aynı sistemi muhtarlık binasına kurarak bu hizmetimiz ÜCRETSİZ olarak devam edecektir.                                                        Resmi kurum çıktıları ÜCRETSİZ                                       Resmi evrak fotokopisi ÜCRETSİZ                                    Resmi evrak tarayıcı kullanımı ÜCRETSİZ

Bilgisayar  ve Bilişim Kursları

Şu an sahip olduğum 5 adet bilgisayar ile resmi kurumların Bilgisayar kursu açmadığı zamanlarda tüm mahalle sakinlerine bu bilgisayarlar ile Öğretmen kimliğimle Office Programları, Web tasarım ve Seo kursları başlangıç seviyesinde kurs verilecektir.Mahalle konağı yapıldığında bu bilgisayar kendi maddi gücüm ile 10 adet sayıya ulaşacaktır.

Dikiş – Nakış – El İşi Kursları

Sahip olduğum 5 adet dikiş makinesi ile resmi kurumların bu tarz kursları açılmadığı zamanlarda, mahalle sakinlerimiz için bu makineler ile piyasada satılan ürünler üzerine üretimi üzerine ÜCRETSİZ Eğitim

Muhtarlık Binası Mahallemizde

365 gün içinde Muhtarlık binasının projesini resmi kurumlara başlatamazsam 366. Gün kendi maddi imkanlarım ile inşaatını başlatacağım.

Mahalle Konağı

Mahallemize yakışır bir mahalle konağı yapılması için diğer yapacağımız projelerin de gücü ile yapılmasını için çalışacağız.

Üreten ve Kazanan Kadın Kooperatifi

5 yıldan uzun süredir kendi şirketim ile hem yurtiçi hem yurtdışı internet üzerinde ürün satışı yapmaktayım               Bazı ürünlerini kendi dikiş makinelerim ile üretmekteyim.

Bu konudaki deneyimlerim ile piyasada para kazandıran ürünlere yönelik üretim ve satış yapan bir kooperatif kuracağız.  Böylece mahallemiz sakinleri hem boş vakitlerini değerlendirmiş olacak, hem de ev ekonomisine bir nebze olsun katkı sağlacaktır.

Fen – Matematik Kursları

Resmi kurumların açtığı kurslar haricinde durumu olmayan öğrencilerimiz  için kendi öğretmen vasfım ile haftalık 10 ders saati Fen bilgisi ve Matematik eğitimi tarafımca ÜCRETSİZ verilecektir



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Rehberde Bul